Aan de hotel bar met vreemden

Posted by

Weer even voorstellen, mijn vrouw Miri, 39 jaar, mooi slank en sportief, sexy C-cup borsten, volledig geschoren, absoluut niet preuts en ik, haar man 42 jaar, beetje cuckold en geil er op om te zien hoe mijn vrouw zich hoerig gedraagt en neukt met meerdere mannen. Wij inmiddels al zo’n 19 jaar getrouwd. Ook nu weer een waargebeurde ervaring die we nooit zullen vergeten.
Na een saaie doordeweekse avond in de parenclub, waar het heel rustig was en er geen aangename sexsuele spanning heerste gingen wij al weer redelijk vlot terug naar ons hotel om daar aan de bar nog een afzakkertje te nemen met de bedoeling de volgende dag vroeg te ontbijten en naar huis te gaan. Miri had haar strakke, korte, zwarte jurkje nog aan waarmee zij naar de club was geweest en kon duidelijk zien zonder bh’tje en waarschijnlijk ook zonder slipje en zag er nog steeds heel sexy, zelfs een beetje hoerig uit.

De bar was op de 1e verdieping en gelukkig was het licht iets gedimd en gekleurd, zodat het niet direct opviel dat ze geen bh’tje aanhad en was maar goed ook, want de bar zat redelijk vol met allemaal kerels van allerlei leeftijden, zakenlui of werklui waarschijnlijk die daar doordeweeks overnachten. Miri was de enigste vrouw en zag iedereen naar haar omkijken toen we binnenkwamen en een plekje zochten om aan de bar te gaan zitten. Precies 2 barkrukken vrij tussen wat potige kerels in die zo leek al behoorlijk wat biertjes op hadden en ongegeneerd Miri bekeken en niet alleen haar knappe koppie, maar zag de blikken haar hele lijf aftasten, waarbij de directe buurtjes naast ons hun blik wel erg lang lieten rusten op haar tietjes. Miri zag dat ook en duwde ze nog maar eens verder naar voren zodat het jurkje strak over haar borsten gespannen werd en het duidelijk te zien was dat haar tietjes niet verborgen werden door een bh of iets dergelijks, sexy om te zien en dat vond niet alleen ikzelf, maar duidelijk ook de bargasten naast ons aan hun ogen te zien. We bestelden wat te drinken, Miri Tia Maria en ik een biertje en proosten met onze buurtjes, die al direct in gesprek met ons gingen. Bleken inderdaad werklui te zijn die aan een project werkten in Lelystad en doordeweeks logeerden in het hotel. Elke avond gingen ze naar de bar en zeiden nu eens aangenaam verrast te zijn dat er eindelijk eens een mooie vrouw aan de bar zat die er ook nog eens sexy uitzag en vroegen ons waarom we zo laat nog binnenkwamen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *