Mijn eerste keer, bij nablijven op school

Posted by

Ik was 18, dat op de havo en moest weer eens nablijven. Bij sport nog wel. Ik had tijdens het sporten met hardlopen een stuk afgesneden en dat had de leraar gezien. Na school moest ik het hele stuk over doen. Toen ik klaar was ging ik douchen en kwam ik de kleedkamer binnen. Daar zat hij te wachten. Hij was ongeveer 25 jaar en zag er uit zoals je van een sport leraar zou verwachten. Ik zelf was best tevreden met mijn lijf. Lekker gespierd, sixpack en een mooie pik. Doordat ik me onder de douche even had afgetrokken was hij nog lekker stijf. Ik had nooit gedacht dat hij er nog zou zijn. Zo, zei hij lachend, ik zie dat je je hebt vermaakt, alleen onder de douche. Ja, zei ik, als je alleen bent moet je wel hé.
Je bent toch niet alleen, zei hij.

Ik dacht, nu zien we eens zien hoe hij reageert. Wilde je me helpen dan? Vroeg ik. Hij stond op en kwam naar me toe, pakte met beide handen mijn hoofd vast en gaf me een heerlijke tongzoen. Mijn pik was al snel weer volledig stijf. Binnen een paar tellen had hij zijn kleren uit een stonden we naakt tegen elkaar. Na een tijdje tongen en elkaar aftrekken zei hij, kom ik breng je weg. In zijn auto legde hij zijn hand op mijn pik en vroeg of ik naar huis toe wilde of naar zijn huis. De keus was snel gemaakt. Bij hem thuis aangekomen lagen we al snel naakt op bed waar we verder gingen met tongen.

Hij kuste me in mijn hals beet zachtjes in mijn tepels en likte over mijn buik. Met zijn hand wreef hij over de binnenkant van mijn benen, die hij zachtjes uit elkaar duwde. Ik had wel eens eerder met een jongen gezoend maar verder dan wat kruis knijpen was het nooit geweest dus was ik nu best zenuwachtig. Beneden aangekomen likte hij de druppels voorvocht van mijn eikel en nam hem toen in zijn mond. In de tussentijd ging hij met zijn vingers over mijn billen die hij iets uit elkaar haalde waardoor hij goed bij mijn strakke sterretje kon. Hij pakte wat glijmiddelen, deed dat op zijn vingers en wreef het over mijn sterretje em ging langzaam met 1 vinger bij me naar binnen. Ontspan je maar, zo hij. Even later voelde ik dat hij nog een vinger bij me naar binnen deed en gaf me tijdens het pijpen en heerlijke prostaat massage. Ik had daar wel eens over gelezen op het internet maar nooit gedacht dat het zo lekker was. Ik voelde al snel dat ik klaar ging komen en zo dat ook. Hij ging gewoon door een ontving mijn eerste lozing diep in zijn keel. Ben je eigenlijk top of bttm, vroeg hij.

Dat weet ik niet, ik heb nog nooit echt sex gehad. Oke, wil je me dan neuken, vroeg hij.
Ik wilde dat heel graag. Hij ging op zijn rug liggen en z’n knieën op zijn borst zodat ik goed zicht had op zijn mooie gladde kont en gaatje wat hij gelijk wat glijmiddelen op deed. Ik zette mijn die eikel er tegen en duwde hem langzaam naar binnen. In het begin deed ik heel rustig, maar ik werd zo geil dat ik het tempo al snel opvoerde. Hij kreunde van genot. Als je in me wilt komen kan dat hoor. En dat liet ik me geen 2 keer zeggen. Naar een tijdje flink te hebben geneukt spoot ik mijn tweede lading in zijn kont.
Zo zei hij, ik hoop dat je nog vaker na zult blijven.
En ik kan je vertrellen, dat gebeurde ook regelmatig. In alle keren erna deden we elke keer andere standjes.
Na het halen van mijn diploma ben ik elk weekend een keer bij hem thuis en geven we heerlijk geile momenten,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *